Ēdiens ir mans hobijs, mana aizraušanās un patiesa kaislība.Par to es varu pateikties savai vecmāmiņai, kura bija īstena latviešu saimniece. Viņa man iemācīja ne tikai ēst gatavošanas pamatus, bet arī mīlestību pret garšu, ēdiena kvalitāti un īpašo virtuves auru. Ziemassvētku cepeši ar karamelizētiem kartupelīšiem, mīklas mīcīšana līdz nespēkam, kanēļa un kardamona smarža, slepena kūkas glazūras garšošana ir neatņemamas manu bērnīnas atmiņu sastāvdaļas.
Taču es esmu mūsdienīga sieviete, kura tikai pa retam var palutināt savus mīļos ar ēdieniem, kuri prasa daudz laika un pacietības. Ikdienā bieži gatavoju vienkāršus, taču gardus un ātri pagatavojamus ēdienus. Ceru, ka kādu no tiem pagatavosit arī Jūs.