Kafijas un mascarpones krēms

DSC_6823 Viegls, maigs kafijas krēms, piemērots gan vasarīgiem desertiem, gan kūku pildījumiem. To var pasniegt ar ogu vai vaniļas mērcīti, grauzdētiem riekstiem, sarīvētu šokolādi, ar kādu gardu un maigu cepumu. Izvēle tiešām daudzveidīga. Katru reizi varat uzburt citu desertu, tikai mainot detaļas vai pasniegšanas veidu. Šo gardumu pagatavoju, lietojot Kafijasdraugs.lv dāvāto Subtil malto kafiju. Maiga, bet piesātināta kafijas garša.

Sastāvdaļas:

1.250 grami mascarpones krēms

2.250 ml saldā krējuma

3.70 grami cukura

4.60ml ekspreso kafijas

5.1 tējkarote vaniļas cukura

DSC_5554 (Medium)

Saputo saldo krējumu ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno mascarpones krēmu un atdzesētu ekspresso. dažādībai krēmam var pievienot vai nu divas tēkarotes citrona sulas vai kafijas liķiera tipa alkoholu.

DSC_6820Lai garšo!

 

 

 

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s