Viegls, maigs kafijas krēms, piemērots gan vasarīgiem desertiem, gan kūku pildījumiem. To var pasniegt ar ogu vai vaniļas mērcīti, grauzdētiem riekstiem, sarīvētu šokolādi, ar kādu gardu un maigu cepumu. Izvēle tiešām daudzveidīga. Katru reizi varat uzburt citu desertu, tikai mainot detaļas vai pasniegšanas veidu. Šo gardumu pagatavoju, lietojot Kafijasdraugs.lv dāvāto Subtil malto kafiju. Maiga, bet piesātināta kafijas garša.
Sastāvdaļas:
1.250 grami mascarpones krēms
2.250 ml saldā krējuma
3.70 grami cukura
4.60ml ekspreso kafijas
5.1 tējkarote vaniļas cukura
Saputo saldo krējumu ar cukuru, vaniļas cukuru, pievieno mascarpones krēmu un atdzesētu ekspresso. dažādībai krēmam var pievienot vai nu divas tēkarotes citrona sulas vai kafijas liķiera tipa alkoholu.