Es ticu, ka ēdot brīvā dabā nav jāaprobežojas ar grillētām desiņām un čipsu paku. Es ticu, ka arī uz ugunskura liesmas iespējams pagatavot gardu un īpaši aromātisku ēdienu. Es ticu, ka ēdiena gatavošana un baudīšana var būt īpašs piedzīvojums. Es ticu un daru..Dodoties ilgākā vai mazākā pārgājienā pie dabas, vienmēr cenšamies izdomāt ko interesantu ar ko palutināt sevi un bērnus. Jāatzīst, ka gadu gaitā esam savākuši dažādu aprīkojumu, lai būtu vienkāršāk iespējams pagatavot daudzveidīgāku ēdienu. Piemēram, esam iegādājušies aukstuma kasti, kur ērti uzglabāt ne tikai atvēsinātus dzērienus, bet arī gaļas vai piena izstrādājumus. Dažreiz ēdienu pagatavojam ne tikai uz dzīvas uguns, bet arī uz gāzes vai degvielas degļiem. Līdzi ņemam kompatus, savā starpā savienojamus katlus, pannas un citus traukus. Izvēle specializētajos veikalos ir patiešām liela. Nav nepieciešams iegādāties visu uzreiz, sākt varat kaut ar dakšiņu-nazīti-karotīti trīs vienā.
Tad nu ieskatam- viena vakara ēdienkarte:
Uzkodās:
Čiabata ar lakšu pesto un balto pupiņu, žāvēto tomātu pastēti
Tomātu, mocarellas un pesto salāti (Insalata caprase)
Otrais ēdiens:
Balzamiko marinēta vistas fileja, ar prošuto un pesto garoziņu
Deserts:
Laimas krējuma zefīrs ar Latvijas zemenītēm
Espresso