Pārsteigums no Floriol

Floriol jaunumi. cepam.lvPavisam negaidot saņēmu pārsteiguma kasti no Floriol. Tajā bija jaunumi- visdažādākās eļļas ar pievienotām garšām un aromātiem. Jāatzīst, ka līdz šim šādas eļļas savā virtuvē nebiju lietojusi, taču ar lielu prieku ķēros pie to izmēģināšanas. Vislabāk man pie sirds gāja Floriol rapšu eļļa ar baziliku, ķiploku un baziliku. Tā kā eļļa ir rafinēta, to var izmantot ne tikai salātos, bet arī cepot. Šo eļļu pievienoju marinējot gaļu, gatavojot tomātu svaigo mērci picai un cepot kartupeļu rostiņus (svaigus kartupeļus sarīvē uz uzkarsētas pannas). Mani pārsteidz tas, ka eļļās to piedevas ir izteikti jūtamas un patiešām piedod garšu ēdienam kurā to lieto. Turklāt tās nav nekādas mistiskas ķīmiskas vielas un garšas pastiprinātāji, bet gan reāli žāvēti garšaugi, kurus var redzēt kātrā pudelītē. Varbūt kādreiz Floriol piedāvās arī timiāna un rozmarīna eļļu? Un vēl kārotos eļļa ar raudeni, ko pievienot maltās gaļas vai makaronu ēdieniem. Man ļoti garšoja! Pamēģini arī tu!

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s