Valio produkciju savā ikdienā lietoju katru dienu, vairāku gadu garumā. Kas šajos produktos ir tik īpašs un kādēļ esmu tos iecienījusi- lasiet tālāk..Pirms vairākiem gadiem man konstatēja piena laktozes nepanesību. Un tādejādi es nonācu izvēles priekšā- lietot sojas produktus, rīsu, auzu vai mandeļu pienu. Taču, man kā cilvēkam, kas agrāk lietojis govs pienu, bija ļoti grūti pierast, ka kafija vai uzpūtenis ar pienu tagad garšos pavisam citādi. Taču Valio bija absolūts atklājums- parasts govs piens, kuram atdalīta laktoze, saglabājot visu labo, kas ir pienā, tai skaitā īsto, visiem pierasto, piena garšu. Turklāt pienu lietoju kulinārijā- mērču gatavošanā, kūku un kēksiņu gatavošanā- tas nekādi neatšķiras no parasta piena. Arī kapučīno putiņas ir noturīgas un gardas. Turklāt to var lietot ikviens, ne tikai cilvēki ar piena laktozes nepanesību. Ja apskatīsiet Valio mājaslapu, pamanīsit, ka iespējams iegādāties daudzus un dažādus piena produktus, kas nesatur laktozi. Gan siera izstrādājumus, gan dažādus jogurtus. Tādēļ man bija īpašs prieks saņemt pārsteigumu no Valio- jaunāko produktu izlasi. No tās mans vislielākais pārsteigums bija jogurts ar upenēm un ingveru (bez laktozes). Tam ir izteikta, dabīga upeņu garša, ingvers piedod nelielu asumiņu- tieši tik cik nepieciešams. Jogurts ir krēmīgs un maigs. Jāatzīst, ka neesmu liela ingvera cienītāja, bet šāda kombinācija ir tiešām garda un neparasta. Un mans vīrs paziņoja, ka šis turpmāk būšot viņa mīļākais jogurts! Tādēļ noteikti iesaku izmēģināt ikvienam!