Sākusies granātābolu sezona, tādēļ laiks tos pagatavot dažādos interesantos veidos. Es piedāvāju izmēģināt granātābolu smūtiju.Tas ir krēmīgs un sātīgs, ar viegli skābenu un atsvaidzinošu garšu. Bagātīga vitamīnu deva rudens drēgnajās dienās.
Sastāvdaļas (divām porcijām):
- 1/2 liela granātābola
- 1 banāns
- 10 saldētas avenes vai citas ogas
- 1/2 ābola
- 250 ml kokosriekstu piena
Granātābolu pārgriež uz pusēm, izkrata sēklas. Ābolu nomazgā un nomizo. Blenderī ber granātābola sēkliņas, liek banānu, ogas, ābolu un kokosriekstu pienu. Visu sablenderē. Ja jums nav spēcīga blendera, visdrīzāk neizdosies sasmalcināt visas granātābola sēkliņas pilnībā, taču tās var veiksmīgi izkāst caur sietiņu.
Lai garšo!