Šokolādes krunciņcepumi

DSC_7428.JPGŠie neparastie šokolādes cepumi ir īpaši iecienīti maniem bērniem. Tie ir ļoti interesanti- balti ar tumšām plaisām, no ārpuses kraukšķīgi, bet iekšā slēpjas mīksts un maigs viducītis.

Sastāvdaļas:

  1. 150 grami cukura
  2. 1 tējkarote vaniļas cukura
  3. 60ml eļļa
  4. 2 olas
  5. 160 grami miltu
  6. 1 tējkarote cepamā pulvera
  7. 50 grami kakao (bez cukura)
  8. 50 grami maltu mandeļu
  9. šķipsniņa sāls
  10. 60 grami pūdercukura

Cukuru, eļļu, olas un vaniļas cukuru sakuļ. Citā bļodā sajauc miltus, kakao, mandeļu miltus un sāli. Apvieno abas masas un ievieto ledusskapī uz stundu. Krāsni sasilda uz 180 grādiem. Pūdercukuru iekaisa šķīvī. No mīklas taisa nelielas bumbiņas, kuras nedaudz saplacina un apviļā pūdercukurā. Tūlīt liek uz pannas un cep 10-11 minūtes.

Cepšanas laikā cepumiņi pavērsies un izveidosies plaisiņas.

Advertisements

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s