Šie neparastie šokolādes cepumi ir īpaši iecienīti maniem bērniem. Tie ir ļoti interesanti- balti ar tumšām plaisām, no ārpuses kraukšķīgi, bet iekšā slēpjas mīksts un maigs viducītis.
Sastāvdaļas:
- 150 grami cukura
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 60ml eļļa
- 2 olas
- 160 grami miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 50 grami kakao (bez cukura)
- 50 grami maltu mandeļu
- šķipsniņa sāls
- 60 grami pūdercukura
Cukuru, eļļu, olas un vaniļas cukuru sakuļ. Citā bļodā sajauc miltus, kakao, mandeļu miltus un sāli. Apvieno abas masas un ievieto ledusskapī uz stundu. Krāsni sasilda uz 180 grādiem. Pūdercukuru iekaisa šķīvī. No mīklas taisa nelielas bumbiņas, kuras nedaudz saplacina un apviļā pūdercukurā. Tūlīt liek uz pannas un cep 10-11 minūtes.
Cepšanas laikā cepumiņi pavērsies un izveidosies plaisiņas.