Biezpiens viens pats man šķiet nu tāds nekāds, bet ar īstajām piedevām un garšvielām tas pārvēršas par mazu prieciņu, kuru ēdam brokastīs. Kaut gan patiesībā ar to var mieloties jebkurā ēdienreizē. Un pievienojot garneles, to var pildīt groziņos un pasniegt kā orģinālu uzkodu svinībās. Vienkārši, svaigi un gardi. P.S. Sastāvdaļās neminēšu konkrētus gramus, jo katram pašam jāizvēlas cik daudz no katras sastāvdaļas izmantot.Sastāvdaļas:
1. biezpiens
2. skābs krējums
3. paprika (ja lietosiet dažādas krāsas, biezpiens kļūs krāsaināks)
4. gurķis
5. dilles un lociņi
6. sāls un pipari
7. garneles (var arī nelietot)
Gurķi un papriku ņemam apmēram vienādā daudzumā, tos sagriež mazos gabaliņos. Sakapā dillites un lociņus. Mūsu ģimenē zaļumi tiek likti tik daudz, ka biezpiens burtiski pazūd zaļumos. Tad sajauc visas sastāvdaļas. Skābo krējumu var aizstāt ar kādu bezpiedevu jogurtu. Pieberam sāli un piparus, samaisam.