Vaniļas mērce.

Garda, salda un vienkārši pagatvaojama..

To pasniedz ar strūdeli, dažādiem krēmiem kā arī augļiem un ogām.

 

Sastāvdaļas:

1.500ml piens

2. divi olu dzeltenumi

3. 6 tējkarotes cukura

4. tējkarote vanilīna cukura

Katliņā uzkarsējam pienu līdz tas sāk vārīties. Tad noņemam no plīts. Trauciņā samaisam olu dzeltenumus, cukuru un vaniļas cukuru.Dzeltenumiem pievieno 6-7 ēdamkarotes siltā piena. Tad šo olu-piena maisījumu pievieno pārējam siltajam pienam, nepārtraukti maisot. Vēlreiz liek uzsildīt mērci, nepārtraukti maisot, kamēr mērce sabiezē.Labu apetīti!

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s