Šādas saldas un kraukšķīgas mandeļu kūciņas ir populāras Vācijā, to pagatavošanai ir dažādas ir receptes un pagatavošanas veidi. Šis ir viens no vienkāršākajiem un ātrākajiem recepšu veidiem.Sastāvdaļas:
1.200 grami salda krējuma
2.180 grami cukura
3. 350 grami milti
4.1 tējkarote cepamā pulvera
5.4 olas
6.175 grami sviesta
7.125 grami cukura (plātsmaizes virsmai)
8.150 grami mandeļu skaidiņas
9.2 ēdamkarotes piena
No miltiem, olām, cukura, saldā krējuma un cepamā pulvera pagatavojam mīklu. Tā pēc biezuma atgādinās biezo pankūku mīklu. Pannā ieklājam cepamo papīru (obligāti), mīklu izlīdzina un cepj 10 minūtes 175 grādu temperatūrā.
Tikmēr pannā izkausē sviestu un cukuru, pievieno pienu aktīvi maisot. Tad pievieno un nedaudz apcep arī mandeļu skaidiņas.
Tās pārklāj izceptajai pamatnei un liek cepeškrāsnī cepties vēl 10 minūtes.
Labu apetīti!