Tā kā ir sācies septembris, tad par godu visiem nākošajiem, esošajiem un bijušajiem skolēniem tapa izcili gardi biezpiena kēksiņi. Biezpiens mīklai pievienots salīdzinoši nedaudz, tādēļ kēksiņi ir viegli un gaisīgi. Garšo gan silti, tikko no krāsns izņemti, gan auksti- tikai šaubos, vai kāds to spēs sagaidīt!Sastāvdaļas:
1) 200 gr biezpiena,
2) 180 gr cukura,
3) 200 gr milti,
4) 150 gr izkausēts sviests,
5) 3 olas,
5) 3 olas,
6) 1 tējkar. cepamais pulveris,
7) rīvēta citrona miziņa (no 1 citrona norīvēta dzeltenā mizas daļa, neaizskarot balto)




Vai var cept keksiņus ja krāsns necep no augšas?
Hmm..grūti teikt. Gan kūku, gan kēksiņu cepšanā ļoti svarīga ir krāsns un tās iespējas. Lai izdodas!
Paldies, man sanaca ljoti garshigi, manam delam un viram ari garshoja:)
Vienkārša recepte un burvīgi keksiņi! Garšas bagātināšanai – rozīnes iepriekš rumā izmērcēju.
Cik jus isti uztaisijat keksinus no si sastavdalu daudzuma?
Vidēji 12, 13 kēksiņi. Lai garšo!
Paldies, ļoti garšīgi! Perfekta recepte!
Ļoti priecājos, ka garšoja!
Kēksiņi sanāca superīgi,perfekta recepte.
Priecājos!